* Cazmir Ionescu la TVR in decembrie 1989. Teroristii vezi video!

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.

Marius Mioc

În decembrie 1989 prin Televiziunea Română “Liberă” s-au lansat o mulţime de diversiuni. Diversioniştii nu sînt însă “forţe obscure” sau agenturi străine imposibil de identificat ci oameni în carne şi oase care ocupă şi în prezent funcţii importante în statul român.

Unul dintre cei care chema la vigilenţă cu privire la “actele de diversiune care ar putea fi puse la cale de rămăşiţele dictaturii ceauşiste” este fostul deputat FSN Cazimir Ionescu. Acelaşi Cazimir Ionescu a spus la TVR, în 22 decembrie 1989: “O coloană blindată motorizată se îndreaptă spre Piteşti pentru a ocupa punctul atomic, rafinăria, rezervoarele de cianură, barajul de la Curtea de Argeş! Odată cu căderea acestor puncte oraşul Piteşti poate să dispară complet de pe harta ţării! Cerem armatei să intervină! Cerem poporului să se deplaseze de urgenţă, să intervină … aviaţia să intervină, toţi cei care pot face ceva să împiedice coloana blindată motorizată care se îndreaptă spre Piteşti! Ne paşte o mare primejdie!”.

Mai e nevoie să vă amintesc că nici o coloană blindată n-a atacat oraşul Piteşti în 1989?

Azi, Cazimir Ionescu joacă rolul de antisecurist feroce, fiind membru în conducerea Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, cît şi rolul de persoană care lămureşte istoria revoluţiei, fiind numit de Ion Iliescu în conducerea Institutului Revoluţiei Române.

Înregistrarea video cu discursul lui Cazimir Ionescu la TVRL în 22 decembrie 1989 o puteţi vedea pe blogul lui Marius Mioc, loc unde vor fi prezentate şi alte înregistrări pe tema “diversioniştii de la TVR din decembrie 1989″.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s