Interviu în exclusivitate cu generalul Victor Athanasie Stănculescu 2


Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.
 

 

Videourile Vodpod nu mai sunt disponibile.
 

 Victor Stănculescu nu crede că are vreo şansă să iasă din arest pe motive medicale. Într-un interviu exclusiv pentru Realitatea TV, fostul general a declarat că, deşi este foarte bolnav, el poate fi tratat in spitalul penitenciar Jilava unde este încarcerat.

Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti a amânat pentru 24 februarie procesul în care Victor Athanasie Stănculescu solicită întreruperea executării pedepsei de 15 ani de închisoare la care a fost condamnat în dosarul Revoluţiei de la Timişoara.

Motivul amânării a fost nefinalizarea noii expertize medico-legale în cazul lui Stănculescu.

Nici avocaţii fostului general nu au reuşit să desemneze expertul parte care să participe la efectuarea expertizei, după ce ei au cerut acest expert.

Judecătorii au decis, pe 29 decembrie 2008, eliberarea din arest pentru trei luni a lui Mihai Chiţac. Magistraţii au luat această decizie în baza expertizei medicale care arăta că fostul general trebuie supus la două intervenţii chirurgicale pe cord.

La rândul lui, Stănculescu a cerut şi el eliberarea tot pe motive medicale, însă, deocamdată, nu s-a luat o decizie definitivă, cerându-se, în decembrie 2008, refacerea expertizei medico-legale.

Sursa: Realitatea TV

Reclame

5 gânduri despre &8222;Interviu în exclusivitate cu generalul Victor Athanasie Stănculescu 2&8221;

  1. in primul rand victor stanculescu este arestat ilegal cata vreme el avea puterea statului in mod legal in1989 datalegal iar ceilalti care au condus sau chiar acum conduc sunt ilegali absolut fiind ilegal la putere caci stanculescu n-a convocat singurul rgan al puteriiadica marea adunare nationala desfiintata ilegal prinmoftul USA care a venit aici nepoftita,sau anglia sau caramitru etc

  2. in primul rand victor stanculescu este arestat ilegal cata vreme el avea puterea statului in mod legal in1989 datalegal iar ceilalti care au condus sau chiar acum conduc sunt ilegali absolut fiind ilegal la putere caci stanculescu n-a convocat singurul rgan al puteriiadica marea adunare nationala desfiintata ilegal prinmoftul USA care a venit aici nepoftita,sau anglia sau caramitru etc sau petre roman sau iliescu si alti derbedei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s