Generalul Victor Atanasie Stanculescu a ajuns sa fie tratat ca un pirat


Astazi, Francisc Toba a fost in vizita la generalul Stanculescu si va anuntam cu netarmurita bucurie ca domnul general este bine, este luminos si este el insusi. De asemenea, s-a imbunatatit simtitor tratatamentul sau, avind in vedere modul mizerabil si infiorator in care a inceput detentia.

Trebuie sa recunoastem ca sint absolut incredibile taria de caracter, forta fizica si morala, eleganta si demnitatea acestui om de 80 de ani.

Nu are rost sa mai punem o intrebare privind substantele administrate dinsului inainte de a intra in sala Tribunalului Militar Teritorial (unde s-a discutat cererea de efectuare a expertizei medicale in vederea suspendarii executarii detentiei), substante cu efecte sedative (ca sa nu folosim termenul „drog”).
Nu are sens nici sa mai intrebam de ce, tot cu acea ocazie, generalul Stanculescu a fost tinut in picioare aproape doua ore, intr-o camaruta crunt de soioasa, de jegoasa, de insalubra, infectata de mirosuri pestilentiale emanind dintr-un veceu (plantat pe post de scaun probabil, fiindca alta mobila nu era) pe care si-au revarsat excrementele toti criminalii si borfasi care s-au perindat pe acolo.

Se pare ca demersurile noastre produc efecte in sistem bulgare de zapada. Grupuri de generali incep sa-si miste maritele stele si maritele dosuri ca sa intervina la Cotroceni in favoarea gratierii. Niciodata nu e prea tirziu sa realizeze si dinsii ca uniformele lor s-au intinat si s-au sfisiat atunci cind omul care i-a facut oameni a fost condamnat. Avem confirmarea ca si Fratii au decis sa se miste. Sa fie intr-un ceas bun!

Miine este Ziua Armatei Romaniei. Pacat ca presedintele Basescu n-a stiut sa speculeze acest superb moment imagologic prin gratierea generalului Stanculescu… Asteptam, insa, cu speranta, raspunsul dinsului privind documentul inaintat de noi in data de 16 octombrie
Sursa: Proiect SEMPER FIDELIS

Reclame

5 gânduri despre &8222;Generalul Victor Atanasie Stanculescu a ajuns sa fie tratat ca un pirat&8221;

  1. MA scarpin in cap cu amndoua mainile!Sa fie tratat ca un puscarias!Ce vorbesti ma nene!!??Daca asta nu trada,canci revolutie,canci democratie,canci internet,canci idei vehiculate si informatie moka,canci tu ,canci eu!Stanculescu a bagat armata in unitati ,si la invitat pe Iliescu la purcelusul bine rumenit al revolutiei!Ca el a cedat tot purcelusu’ si Iliescu si l a insusit cu tot cu mar ,e alta poveste!OMUL IMI ESTE PROFUND ANTIPATIC,DAR TREBUIE SA RECUNOASTEM,CA FARA EL, CHITAC,GUSE SI VLAD,AR FI FOST IMPOSIBILA RASTURNAREA CEAUSESTILOR!

  2. Ma intreb , cine are interesul sa scuipe pe un general care a avut rolul hotarator in revolutie!? Au lasat atatia ani sa treaca, crezand, in mod eronat, ca cei care cunosc evenimentele si sunt alaturi de general, s-au ramolit, si-i vor lasa sa-si faca mendrele.Cred ca vor vedea curand ca s-au inselat. Si vor plati cu varf si indesat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s